Home Uncategorized Transilvania Train, primul tren turistic românesc

Transilvania Train, primul tren turistic românesc

6107
0
SHARE

Stiu : avem cele mai lente trenuri din UE, avem un CFR murdar la propriu si plin de intarzieri. Avem multe amanunte de reprosat CFR. Dar de undeva trebuie inceput. Vestea de mai jos e una buna. Ardealul reprezinte o comoara turistica ce trebuie exploatata de tara noastra.

Transilvania Train, primul tren turistic românesc va circula pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22-26 august 2018, pe ruta Braşov- Sighişoara – Mediaş – Alba Iulia – Sebeş – Sibiu – Făgăraş şi retur, anunţă un comunicat transmis miercuri de CFR Călători.

„Primul tren turistic românesc, un proiect realizat în parteneriat cu CFR Călători, explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km”, anunţă compania feroviară.

Potrivit CFR, programul include vizitarea a peste 20 de construcţii fortificate, 15 ateliere de meşteşuguri tradiţionale, două concerte în Biserica Evanghelică din Sebeş şi în centrul istoric al Sibiului şi două petreceri tradiţionale.

„Călătorii vor meşteri alături de artizani locali din zona Mediaşului şi vor lua o masă bazată pe reţete străvechi, la care toţi participanţii vor găti”, anunţă CFR Călători.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here